Noorderpoort Kunst & Multimedia

Noorderpoort Kunst & Multimedia is dé meest dynamische school van Noord-Nederland voor mbo-opleidingen in de richtingen Kunst, Theater, Muziek, Gaming & Multimedia. In 2016 bestaan wij 10 jaar, en dat moet gevierd worden!

 

Daarom pakken wij tijdens ImpressFest, ons jaarlijkse festival voor examenkandidaten, extra groot uit met de internationale hitmusical Hairspray. Van vormgever tot artiest, podiumtechnicus tot evenementenorganisator en van muzikant  tot filmmaker of gamedesigner: samen met professionals werkt elke richting binnen de school mee aan de realisatie van dit 13 dagen durende spektakel in de festivaltent achter onze school. Met Hairspray bereiden wij onze studenten niet alleen voor op het echte werk in hun toekomstige sector, maar bieden we ze tevens een podium om hun talenten aan de wereld te laten zien. Dit is onze traktatie aan Groningen!

 

Wij zijn een school met een passie voor kunst, theater, multimedia, muziek en gaming. Een school waar jij je talenten kunt ontwikkelen op de manier waar jij je het beste bij voelt. Hier word je opgeleid en begeleid door een dynamisch, professioneel team, bruisend van de energie en sterk verbonden met elke student. Een team dat onvoorwaardelijk gaat voor jouw ontwikkeling!

 

Meer informatie?

www.kunstmultimedia.nl