ImpressFest

Hairspray wordt georganiseerd als onderdeel van ImpressFest, ter ere van de 10e verjaardag van Noorderpoort Kunst & Multimedia. ImpressFest is ons jaarlijkse showcasefastival voor talent van de school, met examenkandidaten uit verschillende richtingen. Van 22 tot en met 25 juni toveren wij de school om tot ons eigen theater, muziek, audiovisueel en design festival. Tijdens deze zesde editie is ons tienjarig bestaan het thema, en zal de premiere van Hairspray de aftrap vormen!
 
Oorspronkelijk is het festival in het leven geroepen als podium voor eindexamenkandidaten om hun eindproducten te presenteren. Echter zijn ook voorstellingen en acts van eerste en tweedejaars studenten te zien.
 
De techniek, het licht en geluid worden verzorgd door de studenten van onze opleiding Podium- & Evenemententechniek. De organisatie ligt in handen van studenten van de Evenementenorganisatie. De muziek wordt verzorgd door onze muzikanten in spe, de acteurs van de opleiding Artiest verzorgen voorstellingen en de creatieve aankleding van ons festival is gemaakt door de Art & Design studenten. De audiovisuele zaken o.a. films worden voor rekening genomen van de studenten van AV.
 
Inmiddels is het ImpressFest uitgegroeid tot een aangename, eigenwijze en jonge aanvulling op het reguliere festivalaanbod in de stad. Vier dagen lang volop theater- en muziekvoorstellingen, films en kunstexposities.
 
Meer informatie? Op de website van ImpressFest is het volledige programma en meer informatie over onze jonge talenten te vinden.