Gruno’s Postharmonie en Hairspray

Gruno’s Postharmonie vierde de 105e verjaardag op 9 april en voor deze jubileumshow hebben ze samenwerking gezocht met Noorderpoort Kunst & multimedia en Ellen ten Damme, om er een geweldige verjaardag van te maken! Blogger Richard was aanwezig en mocht meemaken hoe de cast van Hairspray een paar nummers van de musicalproductie presenteerde op het podium van de Oosterpoort.
 

“In de middag waren er natuurlijk eerst een aantal soundchecks met het orkest en de cast van Hairspray. Zo kon de techniek hun zaakjes op orde maken en het orkest en de cast ingespeeld raken met de techniek en de omgeving. Zelfs nu klonk het al indrukwekkend! Aan het einde van de middag waren de laatste check.”

 

“De zaal zat rond 19:30 uur al flink vol. Gruno’s Postharmonie trapte af met een muzikaal spektakel en na de pauze kwam Ellen en de cast van Hairspray in actie. Eerst was Ellen met twee nummers aan de beurt, maar daarna mocht de cast hun nummer doen: ‘Ik Lach Naar Baltimore’. Dit deden ze met volle overtuiging en applaus van het publiek! Na een korte overname van Ellan mocht de cast van Hairspray hun 2e nummer doen. Het spectaculaire ‘Niemand Stopt De Beat’ was lekker aanstekelijk en er werd in het publiek goed meegedanst. Natuurlijk kwam er ook nog een toegift van zowel Ellen ten Damme als de Hairspray cast. Het dak vloog eraf, met een staande ovatie van het publiek als gevolg.”

 

Met een zeer goed gevoel kijken we terug naar deze prestatie. Dit is zeker een goede voorbereiding voor de komende musical!
 

_MG_0531

 

2
 
3